Svejserådgivning

Svejsekoordinering, gennemgang af krav etc.

Svejseteknisk rådgivning

B.A. Maskinkonstruktion kan tilbyde al rådgivning og vejledning inden for svejsning, bl.a. som svejsekoordinator fast tilknyttet, eller som supplement. Vi rådgiver inden for WPQR og WPS, ISO (samt certificering) og kan bistå med tekniske gennemgang af krav, optimering af svejseprocesser og produktivitet, samt lignende svejsetekniske opgaver.

Derudover kan vi bistå med certificering jf. EN-ISO 1090 og EN-ISO 3834 i samarbejde med vores samarbejdspartner. Hør eventuelt nærmere ved at kontakte os via telefon eller mail, så giver vi en gennemgang af vores svejsetekniske rådgivning og hvilke opgaver vi kan hjælpe med.

Komplet gennemgang samt optimering af svejseproces og udstyr

For at øge kvalitet og produktivitet, tilbyder vi med vores fagudlærte svejseteknikker (IWT svejseuddannelse) en komplet gennemgang af svejseprocessen hos vores kunder, og kan både assistere ved nye eller igangværende opgaver. Derudover tilbyder vi rådgivning til valg og leje af svejseudstyr, og rådgivning til generelle forbedringer af svejseproduktivitet.

Reducering af svejsefejl

Vi kan på baggrund af vores høje tekniske viden om materialer, udstyr og proces hjælpe med at mindske risikoen for fejl og nedbrud i svejseprocessen. Vi gør dette ved at gennemgå svejseprocessen og på den måde finde årsager, som kan give anledning til svejsefejl.

Rådgivning om standarder

Vi kan hjælpe dig med at tolke standarder og udbudsmateriale, så du kommer rigtigt fra start og får overblik over standarder og godkendelsesområder på markedet. Eksempelvis hvis din virksomhed skal ind på et andet marked, end det førhen var tilfældet. Eller hvis du er i en nystartet virksomhed, som har behov for rådgivning for at opnå det bedste udgangspunkt.

Svejsekoordinering og rådgivning hos Midtjysk Svejseteknik ApS