Maskinkonstruktion – Projektledelse

Rådgivning, konstruktion, tegning og dokumentation

Maskinkonstruktion

Hos B.A. Maskinkonstruktion tilbyder vi tegning og konstruktion i 2D og 3D, med udførelse af beregninger samt endelig dokumentation. Vi varetager forespørgsler med efterfølgende besigtigelse af opgaven, hvor vi i fællesskab med kunden finder frem til et solidt løsningsforslag som dækker kundens behov, og som samtidig lever op til de gældende lovgivningskrav.

Vores tegninger udføres i SolidWorks. Vi sørger for at holde os opdateret på softwareudviklingen, så vi altid har de bedste forudsætninger for at løse opgaven. Vi har flere års erfaring med tegning og konstruktion samt dokumentation og beregning af maskin- og stålkonstruktioner, og elsker at tage udfordringen op med nye kreative og unikke ideer.

Vi rådgiver og hjælper med CE-mærkning jf. maskindirektivet, så du altid kan komme til os hvis du har spørgsmål omkring CE-mærkning og den gældende lovgivning på området.

Ring gerne og hør nærmere omkring hvilke opgaver vi kan udføre, og hvordan vi i fællesskab finder frem til den bedste løsning.

Projektledelse

Udover at tilbyde maskinkonstruktion kan vi stå for projektledelse, eller bistå som ekstra ressource i virksomheders tekniske afdeling eller projekt, på time eller projektbasis.

Vi sørger for at tage ansvar for planlægning, organisering og håndtering af den mængde ressourcer og tid, som er blevet fastlagt fra start. Det er vigtigt for vores kunder at kunne følge med i deres projekt, og vi sørger derfor for at ajourføre i løbet af hele processen, så vores kunder også har overblikket.

Generelt kan vi stå for al projektstyring – opfølgning og indkøb samt møder med kunder og leverandører. Kontakt os for at høre mere om vores projektledelse, og hvordan vi kan stå for hele eller dele af jeres projekt.

Brugsanvisning og dokumentation for CE mærkning på Folievender i samarbejde med Skive Smede og Maskinteknik A/S